SUTTON SUZUKI ARCHITECTS

Napa Residence

Residential

Napa Residence

4,300 SQ. FT.

Nestled on over 10 acres in the Napa Valley this formerly austere contemporary residence was elevated to compliment the natural beauty  of the property through the addition of rough-hewn stone walls, a series of Corten steel trellises, and Ipe, materials chosen to weather gracefully with the surrounding landscape. The addition of a floating reclaimed oak ceiling filters sunlight from existing skylights that run the length of the wing, softening and warming the once overly voluminous space. A private courtyard was added to the reimagined master wing, allowing for true indoor/ outdoor living in an intimate and peaceful setting.

EXTERIOR_DRIVEWAY_WEB.jpg
EXTERIOR_DOUBLEGATE_WEB.jpg
EXTERIOR_ENTRANCE_GATE_WEB.jpg
EXTERIOR_WINDOW_POT_WEB.jpg
TRELLIS_WALL_WEB.jpg
CEILING_DETAIL_WEB.jpg
FIREPLACE_WEB.jpg
HALLWAY_WEB.jpg
KITCHEN_WEB.jpg
BATHROOM_WEB.jpg
PATIO_VIEW_WEB.jpg
EXTERIOR_NIGHT_WEB.jpg